Nässlor

Ett tips på nyttig, god och framförallt billig och närodlad mat är allt som man kan göra med nässlor just nu. De är lagom stora. Plocka inte de som är precis bredvid en bilväg men annars är det helt lugnt.



Jag har testat att göra nässelpesto två gånger iår, supergott!



Massor med nässlor (förvälls innan), sötmandlar, vitlök, västerbottenost mixas och sedan kryddas det lite extra med salt och peppar och sedan olja! Mumsigt.

Kommentarer
Postat av: David

Ja det var verkligen gott. kändes spännadne att äta nässlor.

2011-05-12 @ 10:44:15
Postat av: Anneli

häftigt! och fin bild, ser gott ut :)

2011-05-14 @ 15:12:06
Postat av: Stina

Kan man göra detta nu också? Eller var det bara tidigare när nässlorna var nya och fräscha?

2011-05-23 @ 15:42:40
Postat av: Stina

Kan man göra detta nu också? Eller var det bara tidigare när nässlorna var nya och fräscha?

2011-05-23 @ 15:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0